×
GamingTophistorie

40-årig spilklassiker klar i Apple Arcade

Nu kan du hente den 40-årige klassiker, Amazing Bomberman, til både iPhone, iPad, Mac og Apple TV.

Amazing Bomberman er et klassisk spil, der så dagens lys første gang i 1983 under titlen Bakudan Otoko. Siden har spillet været udsendt i et utal af varianter til adskillige platforme – og nu er det også kommet til Apple Arcade.

Personligt hyggede jeg mig med spillet på min Intel Pentium-computer i midten af halvfemserne. Dengang hed spillet Dyna Blaster, men grundlæggende er det nøjagtigt det samme spil som i 1980’erne og nu. Det handler om at placere bomber, der kan sprænge modstanderne i luften.

Det er Konami der ejer varemærket og Amazing Bomberman, altså den nye udgave, kombinerer det klassiske gameplay med original musik skabt af forskellige japanske kunstnere, plus nye måder at spille på.

For eksempel kan man spille online med mennesker rundt om i verden eller med venner. Eller man kan vælge at spille alene “mod computeren”, som det hed dengang spillet var hot første gang.

Ligesom andre Apple Arcade-spil kan Amazing Bomberman spilles på tværs af iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Et Apple Arcade-abonnement koster 39 kroner per måned med en gratis prøveperiode på en måned. Apple Arcade er også inkluderet i Apple One-pakken, der starter ved 135 kroner om måneden.

Amazing Bomberman kan findes her – og det anbefale varmt herfra.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.