×
HovedtelefonerTophistorie

Anmeldelse: Logitech Zone Vibe Wireless

Zone Vibe Wireless vil gerne være dit valg til både arbejde og fritid. Vi har testet hovedtelefonerne og hvorvidt de er det rette valg.

Logitech pumper nye produkter ud i et hæsblæsende tempo. Én af de seneste kreationer er Zone Vibe Wireless, som er skabt til omfavne både arbejde og fritid. Jeg har gennem en periode benyttet dem til begge dele og testet om de nu kan begå sig med succes i begge lejre. 

Pakken indeholder ingen overraskelser. Foruden hovedtelefonerne, så er der en USB-C dongle, hvis man ikke ønsker eller har mulighed for Bluetooth, en adapter til USB-A og et opladerkabel. Derudover også det Logitech kalder en transporttaske. Det minder dog mere om en krympet gymnastikpose med snørelukning. Her havde det været nærliggende med en mere beskyttende løsning. 

Selve hovedtelefonerne er udført i primært to materialer. Gråt plastik, men fås også i en hvid og roséfarvet, og matchende stof placeret de steder, hvor hovedtelefonerne hviler på hovedet. 

Mikrofonen er integreret i den venstre side og derudover er Zone Vibe Wireless udstykket med knapper for play/pause, mulighed for at skrue op og ned samt telefonstyring. Der er ingen nytænkning, men det fungerer. 

Passende pasform

Med et par over-ear hovedtelefoner, så er der selvfølgelig først og fremmest ét vigtigt parameter. Er de behagelige? Jeg har over flere hjemmearbejdsdage båret dem i 6-7 timer i streg, med vekslen mellem telefonsamtaler og baggrundsmusik. Puderne omkring ørerne er godt polstrede og bøjlen over hovedet det samme. Som brillebruger er der altid ulempen ved at puderne presser på stellet, men det kan man ikke rigtig klandre Logitech for. 

Kigger man inde i kopperne, så ses det at de ikke er foret, i området hvor højttaleren er placeret. Den sidste grad af komfort ville være opnået, hvis det var tilfældet, da ørerne godt kan ramme plastikken.

Det er altså ganske behageligt at tage Zone Vibe Wireless på. Den største udfordring er faktisk, at de er ganske varme og man får derfor behov for frisk luft til ørerne med jævne mellemrum. 

Fleksible funktioner

Som før nævnt, så kan Zone Vibe Wireless betjenes mere eller mindre alene på selve hovedtelefonerne alene. Den integrerede mikrofon muter automatisk som standard, når den vippes på plads, hvilket er en nyttig detalje. 

Ønsker man yderligere funktioner, så er app’en LogiTune tilgængelig på både Windows og macOS. Den integrerer med din kalender, så du let kan se det næste telefon- eller videomøde. Men giver også adgang til equalizer, firmwareopdateringer og indstillinger af hvor meget du vil høre din egen stemme fra mikrofonen. En funktion der burde være til stede på ethvert sæt hovedtelefoner i øvrigt. 

Specifikationerne lover op mod 20 timers batteritid på en opladning, hvilket undervejs i min test virker til at holde stik. I hvert fald ved moderat lydstyrke. Opladningen foregår med USB-C og tager to timer til 100 %. 

Vidste du at?

Zone Vibe Wireless er mere eller mindre identisk med Zone Vibe 125

Førstnævnte er målrettet det professionelle marked, men deler specifikationer med Zone Vibe 125, som er skabt til den private forbruger.

Musikalske talenter

Alt det ovenstående er naturligvis ligegyldigt, hvis ikke lydkvaliteten følger trop. Jeg har i arbejdsøjemed benyttet dem til en del telefonsamtaler. Her er de absolut godkendte, da stemmer er tydelige og forbindelsen ikke mindst har været klippestabil. Ikke én gang har jeg oplevet knas grundet Bluetooth-forbindelsen eller lignende. 

Til musik og generel underholdning er de ligeledes bestået. Lyden er behagelig, åben og med et bredt lydbillede, der omfavner både bas og de øvre toner. Equalizeren giver mulighed for finjustering, skulle man have behovet. Jeg har i testen haft de nye albums fra henholdsvist Slipknot og Hugorm i rotation. To bands med meget få ligheder, men fælles er dog et lydbillede med mange lag og detaljer. Noget jeg synes Zone Vibe Wireless håndterer glimrende, selvom de ikke sælges som deciderede hi-fi-hovedtelefoner. 

iNPUT mener…

Logitech har med Zone Vibe Wireless lavet et sæt hovedtelefoner, der formår at omfavne både arbejde og fritid på fin vis. Der er små områder, hvor man kunne ønske sig mere. Det må forventes, hvis man skeler til prisen. Men på de væsentlige områder – funktionalitet og lydkvalitet – så bevæger vi os et godt stykke over middel.

Logitech Zone Vibe Wireless

Design
Betjening
Lydkvalitet
Funktioner
Pris

999 kroner

Zone Vibe Wireless balancerer mellem arbejde og fritid i flot stil. Solide funktioner og et velafstemt lydbillede gør det til et solidt valg til hjemmekontoret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.