×
ElbilerTophistorie

Din Tesla får snart Dolby Atmos-lyd

Medie hævder, at en million Tesla-biler snart får en opdatering, der gør det muligt at se film og høre musik med Dolby Atmos-lyd.

Skal man tro mediet BGR, kan Tesla-ejere snart se frem til væsentlig bedre lyd i bilerne. De hævder nemlig at Tesla er i gang med at give lydsystemet en ordentlig overhaling med Dolby Atmos-lyd. Det gode er, at opdateringen kommer i både nye og (nyere) eksisterende modeller.

Ifølge mediets kilder har Tesla i flere måneder arbejdet sammen med større pladeselskaber for at få Dolby Atmos i sine biler. Når opdateringen rulles ud, vil mere end 1 million af Teslas biler understøtte surround-lydsystemet. Det er mere end halvdelen af alle de biler, Tesla har solgt (1,9 millioner).

Selv om Tesla snakker med pladeselskaber, er det dog ikke musik, der nyder bedst af Atmos. Det er derimod film og underholdning. Med Atmos kommer får man en væsentlig bedre “biografoplevelse”, når man ser film mens man lader bilen op.

Tesla er ikke først med Dolby Atmos i bilen. Mercedes har sørget for Atmos i sine EQE, EQE SUV, EQS, og EQS SUV modeller. Volvo EX90 SUV får også Atmos.

En krølle på historien er, at streamingtjenesten Apple Music tilsyneladende også er på vej til Tesla-modellerne. Apple Music benytter Dolby Atmos til at skabe deres såkaldte “Rumlig lyd”, der giver musikken på tjenesten et langt bredere lydbillede.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.