×
Disney+Tophistorie

‘En forunderlig verden’ kan snart ses på Disney+

Den er stadig biografaktuel og nu kan Disney afsløre, at animationsfilmen 'En forunderlig verden' får premiere på Disney+ den 23. december.

Du kan stadig løse billet til Walt Disney Animation Studios seneste film, En forunderlig verden, i biograferne. På trods heraf, så kan Disney allerede løfte sløret for, at den får premiere på Disney+ lige i rette tid til juledagene, nemlig den 23. december.

Filmen tager seeren med på en færd dybt ind i uudforskede og uberegnelige områder, hvor fantastiske væsner venter på den legendariske familien Clade, en familie af opdagelsesrejsende, hvis uoverensstemmelser truer med at spænde ben for for den seneste – og langt mest afgørende – af deres missioner. 

Læs også: Disney Sjov lukkes efter 31 år

Castet består af stemmer fra Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far from Home), Jaboukie Young-White (Only Murders in the Building), Gabrielle Union (Cheaper by the Dozen), Dennis Quaid (American Underdog) og Lucy Liu (Kung Fu Panda) med flere.

En forunderlig verden er instrueret af Don Hall, der tidligere har stået bag Raya og den sidste drage og Big Hero 6. Medinstruktur Qui Nguyen (Raya og den sidste drage) har også skrevet historien. Filmen er produceret af Roy Conli (To på flugt og Big Hero 6).

En forunderlig verden kan ses på Disney+ fra den 23. december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.