GadgetsTophistorie

Første smugkig på OnePlus 11

En officiel video af OnePlus 11 afslører at samarbejdet med Hasselblad fortsætter.

OnePlus har i dag løftet sløret for deres næste flagskibsmodel, OnePlus 11, der forventes at blive officielt præsenteret indenfor de næste måneder. En video viser detaljer fra telefonen, der lever helt op til OnLeaks-lækket fra tidligere i december.

Blandt andet er kameramodulet på bagsiden fuldstændig redesignet og er nu rundt, hvor det på OnePlus 10’erne var firekantet. Videoen afslører også, at Hasselblad stadig er en del af tre-kamera-konfigurationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Videoen er det første officielle kig på OnePlus 11 – og kineserne har endnu ikke delt tekniske informationer om telefonen. Rygterne siger dog, at den får Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chipset. Den får også hurtigere hukommelse og lagerplads i form af LPDDR5 og UFS 4.0. Og så får den angiveligt hele 16 gigabyte hukommelse.

OnePlus 11-videoen kan ses her:

Med hensyn til kameraets bestykning, hævder rygterne, at hovedkameraet er på 50 megapixel. Dertil får den en 48 megapixel ultrawide-linse og en 32 megapixel telefotolinse med 2x optisk zoom.

En ting, vi ved med sikkerhed, er, at OnePlus 11 sendes på hylderne med Android 13 og OxygenOS 13. Den vil, med stor sandsynlighed, være garanteret fire udgaver af OxygenOS og 5 års sikkerhedsopdateringer.

Følger OnePlus sin vanlige opskrift, vil der i de næste uger dryppe flere officielle informationer om telefonens bestykning. Hold øje med disse sider …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.