×
GamingTophistorie

GoldenEye 007 kommer til Xbox og Switch

Det klassiske spil fra 1997 gør snart comeback, når GoldenEye 007 udkommer i en opdateret version til konsollerne Xbox og Switch.

Det har været ventet på i årevis af fans, der agerede James Bond på Nintendo 64 tilbage i sluthalvfemserne. Nu er ventetiden snart ovre, da spillet udkommer til både Xbox og Switch i nærmeste fremtid. En dato må vi dog endnu afvente.

GoldenEye 007 udgives i en remastered udgave i 4K opløsning. Det har fået mere flydende frame rates og kan spilles i splitscreen-multiplayer på den samme skærm. Rare, udvikleren af spiller, kan endvidere oplyse at spillet også bliver en del af både Xbox Game Pass og Nintendo Switch Online. Dog er online multiplayer forbeholdt Nintendo Switch-spillere.

GoldenEye 007 – Xbox Game Pass-trailer

Der bliver mulighed for at spille spillet i samme campaign-mode, som i det oprindelige. Ligesom understøttelse for styring med dobbelte analoge joysticks fortsat er til rådighed.

Tilbage i 2008 skulle der være udkommet en HD-remaster af spillet til Xbox 360. Men rettigheder spændte ben, hvorfor spillet aldrig udkom. Senere lækkede det fulde spil dog, men nu er det altså den officielle version der lander.

Foruden GoldenEye 007, så annoncerede Nintendo også en række yderligere titler, som udkommer på Nintendo Switch Online. Nemlig Pokémon Stadium, Mario Party, Pilotwings 64, 1080° Snowboarding, og Excitebike 64.

James Bond kan i år fejre 60 års jubilæum på film, hvorfor timingen ikke kunne passe bedre for de Bond-fans, der har savnet det ikoniske spil tilbage.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.