×
StreamingTophistorie

HBO Max og Discovery Plus fusioneres til én samlet tjeneste

Streamingtjenesterne HBO Max og Discovery Plus bliver fusioneret til en samlet tjeneste, med effekt fra næste år.

Nyheden kommer efter at WarnerMedia, herunder Warner Bros og HBO, indgik en aftale med Discovery tidligere på året, om en sammenlægning.

Læs mere om dette her: Warner Bros og HBO fusionerer med Discovery.

Dette resulterer nu i, at HBO Max og Discovery Plus, bliver til én samlet tjeneste med begyndelse i 2023. USA og Latinamerika er er de første der får tjenesten, efterfulgt af Europa i starten af 2024.

Bliver baseret på Discovery Plus-platformen

Streamingtjenesten vil blive baseret på Discovery Plus-platformen, eftersom den er teknisk overlegen, ifølge David Zaslav. Derfor skal HBO Max-abonnenter være klar på forandringer. Præcis hvad streamingtjenesten kommer til at hedde, vides endnu ikke.

“HBO Max har et konkurrencedygtigt funktionssæt, men har haft problemer med ydeevnen og kunderne.” Lyder det fra David Zaslav, topchef hos Discovery.

HBO Max og Discovery+ har tilsammen 92 millioner abonnenter, ifølge det seneste kvartalsregnskab. Målet er at kunne at ramme 130 millioner abonnenter på globalt plan i 2025.


Læs også: Warner Bros skrotter Batgirl-film til 650 millioner kroner

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.