GadgetsTophistorie

Ikeas nye Sonos-fjernbetjening på vej ud på hylderne

Afløseren for den gamle Sonos | Ikea Symfonisk fjernbetjening optræder nu på hjemmesiden. Se prisen her.

Den nye generation af Sonos | Ikea Symfonisk-fjernbetjeningen er i disse uger på vej ud i Ikea-varehusene. Måske lander den samtidig med den højttaler-standerlampe, der kommer i løbet af januar.

Sonos-fjernbetjeningen optræder allerede på websitet. Den har fået en prislap på 249 kroner, men kan endnu hverken købes online eller i varehusene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fjernbetjeningen er egentlig lavet til Sonos | Ikea Symfonisk-produkterne, men fungerer naturligvis også sammen med Sonos alene. Det kræver dog, at man har Ikea Dirigera hub’en tilsluttet i hjemmet. Ikea skriver:

“Med denne fjernbetjening til lyd kan du styre alle Symfonisk og Sonos højttalere fra køkkenet, soveværelset og alle andre steder i hjemmet. Fjernbetjeningen har endda to knapper, som du kan aktivere dine personlige playlister med.”

Forskellene på den udgående generation 1 og den nye generation 2 er væsentlige. Ikke alene benytter den nye model AAA-batterier, der kan genoplades. Betjeningen er også anderledes. Hvor Trådfri betjenes med drej og dobbelttryk, har den nye fjernbetjening specifikke knapper til alle funktioner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.