TeknologiTophistorie

Kun TDC og 3 har vækst af mobilkunder

TDC og teleselskabet 3 har tilsammen fået 129.000 nye mobilabonnenter det seneste år. Telia og Telenor har i samme periode mistet 46.000.

Set over det seneste år, er det kun TDC og teleselskabet 3, der har haft vækst i antallet af mobilkunder. Telenor og Telia har begge sat kunder til. Det viser de seneste kvartalsregnskaber fra de fire store teleselskaber.

Størst vækst har TDC, der har formået at få hele 85.000 nye mobilkunder i folden. Heraf er hovedparten erhvervskunder (56.000). TDC har nu i alt 2,8 millioner mobilkunder og er dermed Danmarks ubestridt største teleselskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3 har det seneste år fået 44.000 nye mobilkunder og kæmper nu med Telenor om at være Danmarks andetstørste teleselskab. 3 har 1,5 millioner mobilkunder mens Telenor har 1,6 millioner. Men hvor 3 har vækst, så taber Telenor altså kunder. Hele 37.000 mobilkunder valgte i løbet af det seneste år at forlade Telenor.

Mindst er Telia med sine 1,3 millioner mobilkunder. Selv om tredje kvartal bød på status quo, har selskabet over det seneste år mistet 9.000 mobilkunder.

I alt er den samlede base af SIM-kort vokset med 83.000 siden tredje kvartal sidste år. Alle tal er renset for ‘maskinkort’ – altså SIM-kort til IoT-enheder og lignende.

Herunder en oversigt over de fire teleselskabers mobilkunder ved udgangen af tredje kvartal i år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.