×
GadgetsTophistorie

Lenovo præsenterer alt-i-en-lampen Go Desk Station

Lampen indeholder både webcam, trådløs oplader og en USB-hub. Og ja, naturligvis lys. Go Desk Station kommer i handlen til marts.

Det er snart tid til CES 2023, som foregår i Las Vegas i starten af januar. Her præsenteres alskens gadgets og oftest også de mere aparte slags.

En af de sidstnævnte kunne være Lenovos Go Desk Station, der kombinerer en række af de dimser vi alle alligevel skal finde plads til, på skrivebordet.

Det er en schweizerkniv, som indeholder både webcam, en trådløs oplader og USB-hub, oveni selve lampen.

Webkameraet er et Lenovo Go 4K Pro, som også kan købes særskilt. Som navnet antyder, så kan det streame i 4K opløsning ved 30 billeder per sekund. Derudover har det autofokus og autoframing, så du altid både står skarpt og i centrum af billedet.

USB-hubben på Go Desk Station lader dig koble den bærbare på den eksterne skærm, ligesom der er nem adgang til ekstra USB-porte. Faktisk hele fire styks, som er fordelt på to USB-C og to USB-A. Den kan levere 65 Watt strøm til den tillsluttede computer, hvilket absolut er i den pæne ende. Sidst er der en HDMI-port, som understøtter opløsninger op til 4K på den tilsluttede skærm.

Den trådløse QI-oplader understøtter opladning op til 15 Watt, hvilket foregår på en udtagelig drejeplade i lampens fod.

Selve lampen på Go Desk Station er placeret på en drejelig arm, der sikrer det rigtige lys uanset formålet. Lyset kan skifte mellem dagslys (6500 kelvin), koldt hvidt lys (4500 kelvin) og varm hvid (3000 kelvin). Lysstyrken topper ved 1600 lux.

Go Desk Station udkommer i marts og får en pris på 329 dollars. Vi skal derfor forvente en dansk pris på omtrent 3.000 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.