ElbilerTophistorie

Norlys indfører ekstra rabat til elbilister

Norlys vil gerne gøre det attraktivt at vælge elbil. Derfor indfører de en ekstra rabat, udover den sænkede elafgift fra staten.

Folketinget besluttede fornyligt at sænke elafgiften i første halvdel af 2023. Det betyder vi alle sparer 86,13 ører pr. kWh. Det betyder også at refusionsordningerne for elbilister, som lader hjemme ikke længere er attraktiv. Der er ganske enkelt ingen afgift at refundere i perioden.

Energiselskabet Norlys melder i dag ud, at de ønsker det fortsat skal være attraktivt at tilvælge elbil eller beholde den man allerede har parkeret i garagen. Derfor fastholder de refusionen til privatkunder med en ladeboks. Således får kunderne fortsat får et beløb tilbage der matcher den tidligere refusionssats. Det betyder i følge Norlys en ekstra rabat ved kørsel på 16.000 kilometer om året, der ender på cirka 1.400 kroner i første halvdel af 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Mange energikunder er pressede af de stigende energipriser. Har man en privat ladestander fra Norlys, får man nu en dobbelt rabat – en fra staten og en fra Norlys. Vores håb er, at det betyder, at endnu flere fortsat vil vælge elbilen til, så vi får langt mere grøn transport”. Det udtaler siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning.

Om tiltaget fra Norlys starter en trend hos de øvrige udbydere bliver interessant at følge. Sikkert er det i hvert fald at der er kommet øget kamp om kunderne, efter Clever justerede sin afregningsmodel fornyligt.

Kilde
Pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.