GadgetsTophistorie

Ny Sonos | Ikea Symfonisk standerlampe til januar

Sonos | Ikea udvider med en helt ny Symfonisk standerlampe til januar.

Ikea udvider sortimentet af Sonos | Ikea Symfonisk lydprodukter til januar. Nemlig med en standerlampe, der har indbygget højttaler. Den ligner nærmest den oprindelige Symfonisk Bordlampe på en høj fod.

”Vi har lært rigtig meget om, hvordan folk vil indrette med lys og lyd. Mange vil gerne vil have flere lyskilder på forskellige niveauer og dele af rummet for at skabe den rette stemning. Udfordringen med ikke at have plads nok til et bord at sætte lampen på, førte os til at skabe gulvlampen,” fortæller Stjepan Begic, Range Design Leader hos IKEA of Sweden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Parterne skriver følgende om den kommende Symfonisk standerlampe:

  • Symfonisk floor lamp speaker giver fin lyd og et behageligt lys. Sammen med andre Symfonisk-produkter eller produkter fra Sonos kan den også fungere som baghøjttaler til et tv-setup med både lys og lyd.
  • Man kan anvende den smagfulde bambusskærm eller bytte den ud med ethvert andet materiale i Symfonisk-linjen.
  • Symfonisk-produkterne er fuldt integrérbare med både Sonos’ app og Dirigera Ikea smart home app’en. I stedet for separat lyd- og lyssystem kan man parre de to og skabe audiovisuelle oplevelser der varmer i hjemmet.

“Gulvlampehøjttaleren er et godt eksempel på, hvordan vores samarbejde fortsætter med at udfordre den traditionelle idé om lyd i hjemmet”, siger Sara Lincoln, Principal Product Manager hos Sonos.

“Vi skabte gulvlampehøjttaleren til at lyde fantastisk alene, men også for at være alsidig. Den fungerer problemfrit med alle vores Sonos-højttalere. Det er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at tilføje baghøjttalere til deres hjemmebiografopsætning, når de er parret med vores soundbars såsom Ray og Beam”, siger Sara Lincoln.

Ifølge pressemeddelelsen kommer Sonos | Ikea Symfonisk standerlampen til salg i starten af januar. Prisen er endnu ikke oplyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.