GadgetsTophistorie

OnePlus 11 5G lanceret i Kina

OnePlus 11 5G er nu lanceret i Kina. Flagskibstelefonen kommer til Danmark i starten af februar, sammen med OnePlus Buds Pro 2.

OnePlus har igen i år valgt at lancere sin seneste flagskibstelefon i Kina, inden den kommer til Europa i februar måned. Således er OnePlus 11 5G nu lanceret på hjemmemarkedet, ligesom hovedtelefonerne OnePlus Buds Pro 2, der i øvrigt er lavet med dansk hjælp.

Telefonen kommer officielt til Europa den 7. februar, hvor den præsenteres ved et event i Indien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye flagskibssmartphone kommer med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform. Den tilbyder hurtigere CPU (35 procent forbedring) og GPU-hastigheder (25 forbedring forbedring) og forbedret strømeffektivitet.

OnePlus 11 5G er desuden udstyret med op til 16 gigabyte hukommelse og et avanceret RAM-styringssystem for bedre ydeevne i multitasking- og spilscenarier. Den leveres også med en 6,7-tommers 120 Hz 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0. Derudover kommer telefonen med et 100 W SuperVooc-system til hurtig opladning. Sammen med et 5.000 mAh duel-cell batteri skal det garantere en længere brugstid.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 fås i grøn og sort.

Mere interessant er kameraet. Telefonen er bestykket med et tredobbelt kamera på bagsiden, nemlig en IMX890 50MP hovedsensor, en IMX581 48MP ultra-vidvinkelobjektiv og en IMX709 32MP portrætlinse til portrætter i DSLR-kvalitet. OnePlus 11 5G kommer også med den populære Hasselblad-teknologi og en ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og farveidentifikation. Den skal sikre, at kameraet dækker alle scenarier inden for fotografi.

OnePlus Buds Pro 2 i samarbejde med danske Dynaudio

I forlængelse lancerer OnePlus samtidig de nye trådløse høretelefoner OnePlus Buds Pro 2 i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Hovedtelefonerne sætter, ifølge OnePlus, “nye standarder for stabilitet og kompatibilitet med rumlig lyd til Android-brugere”. Ved brug af en særlig algoritme fra Dynaudio leverer OnePlus Buds Pro 2 “en skræddersyet lydoplevelse, et bredt lydfelt og flerdimensional lyd”.

OnePlus Buds Pro 2 har desuden en indbygget IMU-sensor med seks akser, der med høj præcision måler hovedets bevægelser i realtid og skal sikre, at brugeren altid er i centrum af musikken. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

OnePlus Buds Pro 2 udstyret med Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), der eliminerer omgivende støj op til 48 dB. Personalized Noise Cancellation skal desuden give den bedst tilpassede reduktion i støjeffekt baseret på en analyse af øregang og lækage.

OnePlus Buds Pro 2 giver op til 39 timers musikafspilning med flere ekstra opladninger i etuiet. OnePlus Buds Pro 2 understøtter også dobbeltforbindelse og Bluetooth 5.3 LE-lyd. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.