GadgetsTophistorie

OnePlus 11: Nyt billede er dukket op

Et nyt formodet billede af OnePlus 11 er dukket op, der fremviser telefonen i to farver: Volcanic Black og Forest Emerald.

Billederne stemmer overens med tidligere lækkede fotos af telefonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er også mere eller mindre forventet, at OnePlus dropper “Pro”-navnet. Telefonen forventes derfor blot at hedde OnePlus 11.

Ifølge billederne får OnePlus 11 et stort cirkulært kamerahus på bagsiden. Den kommer i to farver: Volcanic Black og Forest Emerald. Billederne stammer fra @onleaks på Twitter.

Funktioner og specifikationer

Alert-slideren ser atter ud til at være tilbage igen. OnePlus havde valgt at fjerne den fra OnePlus 10T, hvilket skabte utilfredshed blandt flere brugere.

Et tidligere læk fra @onleaks har også fremlagt specifikationerne for OnePlus 11.
OLED skærmen er på 6,7″ med QHD+ opløsning på 120 Hz. Drivkraften bliver Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, sammen med 256 GB lagerplads og op til 16 GB RAM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kamrene på bagsiden siges at bestå af et 50MP hovedkamera, en 48MP ultrawide-linse og et 32MP telephotokamera med 2x optisk zoom. Ligesom på OnePlus 10 Pro, er kamaeret igen udviklet i samarbejde med Hasselblad.

Batteriet er på 5.000 mAh med understøttelse af 100W opladning.

Læs også: Samsungs next-gen fingeraftrykslæser lanceres i 2025

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.