×
TeknologiTophistorie

Overophedning af iPhone 15 fikses med opdatering

Apple erkender nu, at iPhone 15 serien kan overophede under specielle omstændigheder. Det skal fikses med en softwareopdatering.

Siden lanceringen af iPhone 15 serien har et stigende antal ejere klaget over, at telefonerne har en tendens til overophedning. Nu reagerer Apple på kritikken; de erkender problemet og vil rette op på det med en snarlig softwareopdatering.

I en udtalelse, der er blevet delt med flere medier, siger Apple at varmeudviklingen primært er et problem når telefonen indstilles første gang. Men at der også er fundet problemer med enkelte apps og at de samarbejder med udviklerne om at løse det.

“Vi har identificeret et par forhold, der kan få iPhone til at blive varmere end forventet. Enheden kan føles varmere i løbet af de første par dage efter opsætning eller gendannelse af enheden på grund af øget baggrundsaktivitet”, skriver Apple og fortsætter:

“Vi har også fundet en fejl i iOS 17, som påvirker nogle brugere og vil blive rettet i en softwareopdatering. Et andet problem involverer nogle nylige opdateringer til tredjepartsapps, der får dem til at overbelaste systemet. Vi arbejder med disse app-udviklere på rettelser, der er ved at blive udrullet.”

En af de apps, der åbenbart giver problemer, er Instagram.

I modsætning til tidligere beskyldninger er det nye titanium-materiale, som Pro-modellerne er pakket ind i, ikke ansvarlig for overophedning.

Apple understreger også, at der ikke er nogen fare for at telefonen beskadiges. I tilfælde af, at komponenter kommer i nærheden af en kritisk temperatur, vil systemet automatisk lukke ned indtil temperaturen er normal igen.

Her på redaktionen har vi ikke oplevet problemer med for høj varmeudvikling fra de nye telefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.