×
GadgetsTophistorie

Rygte: Google Nest Wifi Pro lanceres snart

Google Nest Wifi Pro ser ud til at blive den næste WiFi-løsning fra Google, ifølge et rygte.

Der er efterhånden mange produkter som forventes lanceret under Googles event i næste måned.

En stærkere udgave af Googles eksisterende Nest Wifi, ser nu også ud til at lande lige om lidt. Google Nest Wifi Pro er nemlig blevet set online på den amerikanske butik B&H, ifølge The Verge.

Modsat den nuværende Nest Wifi, som kører med det aldrende Wi-Fi 5, vil Nest Wifi Pro understøtte den seneste Wi-Fi standard: Wi-Fi 6E. Nest Wifi Pro siges også at understøtte Bluetooth LE samt Thread-standarden indenfor mesh-netværk.

Prisen var opgivet til 199 dollars for én enhed, hvilket direkte omregnet giver cirka 1.500 kroner. En pakke med 2 enheder og 3 enheder ser også ud til at blive tilgængelig, til henholdsvis 299 dollars og 399 dollars.

Nest Wifi Pro forventes at blive lanceret den 6. oktober under Googles event, sammen med blandt andet Pixel 7, Pixel 7 Pro, samt et Pixel Watch.


Læs også: Grand Theft Auto 6 er blevet lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.