TeknologiTophistorie

Sådan bruger du Apples nye Fri app

Med iOS 16.2 kom den nye, gratis Fri app ombord på iPhone, iPad og Mac. Her kan du lære, hvordan den bruges.

En af nyhederne i iOS 16.2 er den nye Fri app, der er et digitalt whiteboard. App’en er udviklet til at brainstorme og samarbejde kreativt og er inkluderet i de nyeste versioner af iOS, iPadOS og macOS. 

Fri skal hjælpe med at organisere og visuelt layoute indhold på et fleksibelt lærred. Det giver brugerne mulighed for at se, dele og samarbejde på ét sted uden at skulle bekymre sig om layout. Brugerne kan tilføje mange typer filer og se et integreret preview af dem uden at forlade tavlen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Fri åbner for en masse muligheder for, at iPhone-, iPad- og Mac-brugere kan samarbejde visuelt,” siger Bob Borchers, Apples Vice President for Worldwide Product Marketing.

“Med et uendeligt lærred, understøttelse af overførsel af mange typer filer, iCloud-integration og muligheder for at arbejde sammen skaber Fri et fælles område til brainstorming, som brugerne kan tage med hvor som helst.”

Brugerne kan også samarbejde med andre, mens de er i et FaceTime-opkald. Tavler i Fri gemmes i iCloud, så brugerne kan være synkroniserede på tværs af enheder.

Apple har udgivet nedenstående video, der en introduktion til brugen af den nye Fri app. Apple har også lavet en længere introduktion til app’en på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.