×
GamingTophistorie

Samsung lancerer Odyssey Ark: Stor og buet 4K gaming-skærm

Samsung Odyssey Ark er sydkoreanernes bud på en ekstrem gaming-monitor. Skærmen er buet og på hele 55″, med 4K opløsning og 165Hz. Prisen er ligeledes også ekstrem…

Odyssey Ark er den seneste model i Samsung monitor-serie. Skærmen blev fremvist tidligere på året under CES-messen, men nu er der kommet pris og en dato for lanceringen.

Drejbar skærm

Ark er dog nærmere et tv end end pc-skærm, med sine store 55″. Med en 4K opløsning, en opdateringsfrekvens på 165Hz og 1ms responstid, er der bestemt dømt gaming på næste niveau.

En vild feature ved skærmen er, at den kan drejes fra vandret til lodret position, hvilket giver et enormt højt format. Samsung kalder dette “Cockpit Mode”. I denne mode kan skærmen også deles op i tre, med indhold fra flere forskellige inputkilder. Vandret kan skærmen deles op i fire.

Indbyggede højtalere med Dolby Atmos

Indbygget i Odyssey Ark er der fire højtalere, som understøtter Dolby Atmos-lydformatet. Skærmen kører desuden også Tizen OS med Gaming Hub, ligesom Samsungs fjernsyn, så der er mulighed for at streame spil, film og serier uden brug af en ekstern enhed.

Takket være fire HDMI 2.1 indgange,kan man også tilslutte flere forskellige konsoller og computere.

Ekstrem skærm til ekstrem pris

Skal man ud og have fat i skærmen, bliver det uden tvivl en dyr omgang. Ark forventes lanceret i september i Danmark, til en vejledende pris på 22.999 kroner.

Forudbestiller man skærmen mellem den 22. august og 4. september, får man desuden en Galaxy S22+ eller en Jet Bot med i købet.

Herunder er et par videoer af skærmen i aktion:


Læs også: Samsung klar med Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.