×
TeknologiTophistorie

Spotify Platinum med HiFi-kvalitet nærmer sig

Spotify skulle langt om længe være klar med et abonnement kaldet Platinum, som tilbyder musik i HiFi-kvalitet. Men det koster ekstra.

Helt tilbage i februar 2021 annoncerede Spotify et abonnement, der ville tilbyde øget lydkvalitet. I januar 2022 blev det så udskudt på ubestemt tid. Nu rører rygterne på sig igen, da en bruger har fået et spørgeskema efter at have annulleret sit abonneement. Det spørgeskema indeholdt info om kommende abonnementer og her figurerede altså Spotify Platinum. Det kan 9To5Mac fortælle.

Brugeren var heldigvis hurtig til at få taget et par skærmbilleder, der viser indholdet af det kommende Spotify Platinum-abonnement. Nedenfor er højdepunkterne, som de er listet af Spotify.

  • HiFi
  • Studio Sound
  • Headphone Tuner
  • Audio Insights
  • Library Pro
  • Playlist Pro
  • Limited-ad Spotify podcasts

Men endnu mere interessant, så bliver prisen også afsløret. Den er oplyst til $19.99 pr. måned, hvilket vil give en pris herhjemme på 199 kroner pr. måned.

Altså vil Spotify placere sig i en noget højere prisklasse end konkurrenterne, der allerede tilbyder musik i lossless-kvalitet. Apple introducerede i starten af 2021 Apple Music med lossless og Rumlig Lyd via Dolby Atmos i alle abonnementer. Hos Tidal har man fornyligt også placeret lossless i abonnementet til 99 kroner.

Vi kender endnu ikke omfanget af de øvrige elementer i Spotify Platinum, hvorfor den højere pris måske kan ende med at være pengene værd.

Endnu er der intet officielt at finde hos Spotify, hvor det velkendte Premium-abonnement fortsat er højeste variant.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.