×
Gadgets

TV: Tusinder i kø til åbning af Power-varehus

Efter at have ventet i lidt over to døgn, fik Mathias Arneke, her til morgen, endelig lov til komme ind og svinge dankortet i de hellige elektronikhaller hos Power. Han sad forrest i køen, der ved åbningstid klokken 06.00 var vokset til adskillige tusinde mennesker, og kunne derfor vælge og vrage mellem tilbuddene. Det blev til en MacBook Pro, en fladskærm og en kaffemaskine til mor derhjemme.

Så stor var tilstrømningen til elektronikvarehusets åbning, at politiet måtte tilkalde hjemmeværnet for at dirigere morgentrafikken på Hovedvejen i Glostrup.

De produkter, der røg først, er ifølge Jesper Boysen, der er administrerende direktør for Power A/S, Macbook Pro, Macbook Air, Samsung Galaxy S6 og Moccamaster-kaffemaskinerne.

Power, der er ejet af den norske Expert-kæde, har planer om at åbne yderligere 25-27 elektronikvarehuse i Danmark de kommende år. Senere i år åbner der butikker i Herlev og i Rosengårdcentret i Odense.

iNPUT var til stede ved åbningen i morges for at suge stemningen, der mindede lidt om festival, og snakke med både Mathias Arneke og direktøren – se den ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.