×
TophistorieYouSee PlayYouTV

Yousee hæver priserne på tv igen

Yousee hæver priserne på sine kable-tv produkter i det nye år. Fuldpakken stiger med 40 kroner om måneden.

Det bliver igen dyrere at se kabel-tv via Yousee, der vanen tro hæver priserne efter nytår. Prisstigningerne er på mellem 10 kroner og 40 kroner om måneden, alt efter hvilken pakke, man har.

Trods prisstigningerne sker der ikke nogen ændringer i indholdet, skriver flatpanels.dk. Yousee har ikke gjort de nye priser offentlige, men flatpanels har dannet et overblik ved hjælp af kundebreve til abonnenterne.

Det er efterhånden kotume at Yousee hæver priserne ved nytårstid. Det blev allerede i september meddelt, at priserne på tv-pakker og visse bredbånds- og mobilabonnementer pr. 1. januar. Det skyldes øgede omkostninger, siges det.

Konkurrenten Stof har derimod valgt at holde priserne i ro siden sidste år. For nyligt meddelte de, at der heller ikke kommer prisstigninger næste år (2023).

Yousee-abonnenter med det største abonnement, fuldpakken, rammes naturligvis hårdest. Den stiger med 40 kroner, så den fremover vil koste 709 kroner om måneden.

Mellempakken stiger med 30 kroner til 597 kroner om måneden, mens grundpakken fremover vil koste 339 kroner om måneden. En stigning på 10 kroner.

Også de såkaldte Bland Selv-pakker stiger:

  • Bland Selv 10: Stiger med 10 kr. til 220 kr. om måneden.
  • Bland Selv 20: Stiger med 10 kr. til 290 kr. om måneden.
  • Bland Selv 36: Stiger med 20 kr. til 370 kr. om måneden.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.