TeknologiTophistorie

Apples nye musiktjeneste åbner om to uger

Den 28. marts tændes der for Apple Music Classical, men du kan allerede forudbestille app'en på App Store nu.

Apple tænder i slutningen af marts for en ny musiktjeneste, nemlig Apple Music Classical. Som navnet indikerer, er der tale om en tjeneste, der er dedikeret til klassisk musik. Der er kælet for både lydkvaliteten og informationer om komponisterne.

Apple Music Classical vil tilbyde hundredvis af kuraterede spillelister, tusindvis af eksklusive albums, komponistbiografier, guider til forskellige større værker, og musikken vil kunne afspilles i 192kHz/24bit Hi-Res Lossless. En del titler vil også kunne opleves i Rumlig Lyd; hvilket må være en fornøjelse, hvis man har en Dolby Atmos-opsætning derhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tjenesten er kun tilgængelig ved at tegne et abonnement på Apple Music. Hvis du allerede har et abonnement, kan du allerede i dag forudbestille app’en i App Store, så den downloades automatisk på lanceringsdagen.

Læs også: Sonos og Apple Music i rumligt parløb.

I App Store skriver Apple om tjenesten:

  • Tusindvis af eksklusive albums.
  • Mulighed for at søge efter komponist, værk, dirigent og endda katalognummer for at finde specifikke optagelser på et øjeblik.
  • Bedst mulig lydkvalitet (op til 192 kHz/24 bit Hi-Res Lossless) med tusindvis af optagelser i rig Rumlig Lyd.
  • Komplette og korrekte metadata, så du ved præcis hvilket værk og hvilken kunstner, der spilles.
  • Tusindvis af redaktionelle kommentarer, herunder biografier, beskrivelser af vigtige værker og mere.

App’en lanceres den 28. marts. Den er kun tilgængelig til iPhone, men en Android-app vil snart blive frigivet, lover Apple.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.