GadgetsTophistorie

Apple rygter: Billigere Apple Watch, nye hovedtelefoner og iPad Air næsten uden kanter

Nye rygter tyder på en hel stak nye Apple produkter - alle her i løbet af efteråret.

Apple ligger ikke på den lade side hvis man skal tro nye rygter fra Bloomberg. Ikke bare er de ved at gøre klar til efterårets store iPhone lancering hvor hele arsenalet på nu i alt fire forskellige modeller bliver opgraderet til 5G – læs alle vores rygter om de nye modeller her – de bygger hele 75 millioner enheder bare i år, hvilket tyder på at de virkelig har høje forventninger til de kommende telefoner.

Men det er absolut ikke det eneste produkt, Apple lancerer meget snart – det er nærmest lettere at lave en liste over, hvilke produkter, der ikke bliver opdateret i det kommende efterår.

Apple Watch i billigere udgave

Der kommer (som altid) en ny udgave af Apple Watch, formentlig kaldet Apple Watch Series 6 – men samtidig mener Bloomberg at vide, at Apple også barsler med et helt nyt og noget billigere ur (som vi har skrevet om tidligere her), der skal erstatte det efterhånden lidt bedaget Series 3 som stadig sælges. Der er ikke nogen detaljer om det nye ur, andet end at det skal tage kampen op med Fitbit i det lidt billigere segment af smartwatches.

Ny iPad Air næsten uden kanter

En ny iPad Air skulle også være undervejs – der skulle få en del af de features som ellers mest er kendt fra iPad Pro, blandt andet smartconnector til tastatur og de meget tynde kanter. Der skulle dog ikke blive plads til FaceID, så i stedet vil iPad Air få fingeraftrykslæser i power-knappen, noget vi for eksempel tidligere har set på Sonys mobiltelefoner.

Nyt headset: AirPod Studio

Det er faktisk et par år siden, vi først hørte rygterne om et nyt, såkaldt over-ear, headset fra Apple. Men nu mener Bloomberg altså, at det er lige op over med de nye hovedtelefoner. Fokus skulle være på lydkvalitet, og prisen skulle da også blive i den høje ende – formentlig omkring 3.000 kr. i Danmark. AirPods Studio vil være de første ikke-in-ear hovedtelefoner med Apples eget logo i stedet for deres Beats brand.

…Og meget mere

Bloomberg stopper ikke med de tre nye produkter. De forudser også opdaterede udgaver af HomePod, Apple TV og så forventer de naturligvis også at de nye AirTags, en konkurrent til Tile, skulle få premiere.

Generelt ser det ud til at blive et spændende efterår for Apple fans. Alle produkterne ventes at blive lanceret ved virtuelle lanceringer – men der er ikke nogen faste datoer i artiklen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.