fbpx

 

 

 

 

Annonceinfo

Annoncering i iNPUT - på web, mobile enheder og tv

Annoncér i et af landets største medier om forbrugerelektronik og teknologi – og nå ud til 200.000 brugere hver måned.

iNPUT er et af Danmarks største og mest populære medier om teknologi og forbrugerelektronik. Vi bruges hyppigt som eksperter i andre medier – blandt andet TV 2 News og Go’morgen Danmark – og vores hjemmeside besøges hver måned af lidt over 200.000 teknologi-interesserede danskere, der vil læse nyheder, anmeldelser og artikler om forbrugerelektronik, elbiler og teknologiske nyskabelser.

Markant vækst

Væksten tiltog fra 2019 markant, da vi flyttede vores fokus fra tabletmagasinet til hjemmesiden – og vi har haft held til at få læserne med. Samtidig har det det øgede fokus har fået flere til at læse vores nyheder og anmeldelser oftere.

Web, video og sociale medier

Vores platforme er ekstremt alsidige, og vi når bredt ud til vores målgruppe. Vi kan tilbyde traditionel bannerannoncering, redaktionelt indhold (naturligvis markeret som sponsoreret), boost på sociale medier og meget mere. Vi er også meget lydhøre over for dine ideer. Sammensæt din egen målrettede kampagne sammen med vores konsulenter – og drag nytte af vores erfaring med både web, tv og sociale medier.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder som annoncør og samarbejdspartner for iNPUT. Du kan skrive til os på annonce@inputmag.dk eller via formularen nedenfor – inkludér dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Tablets
  Smartphones
  Computere
  Fjernsyn
  Månedstrafik på inputmag.dk (sep 2021)*
  Sidevisninger (494.064)
  Unikke besøgende (178.377)
  Besøgende (354.967)
  Fordeling på platform*
  Mobiltelefon 76%
  Computer 16%
  Tablet 9%
  * Ifølge Google Analytics.
  Sociale medier (september 2021)
  Facebook (6.320)
  Youtube (1.400)
  Instagram (660)
  Trafikudviklingen på inputmag.dk*
  * I tusinde. Tallene er per kvartal.
  Back to top button