Zeitgeist Elbiler

Her kan du finde udvidet statistik om elbilsalget i Danmark. Vi akkumulerer data, som vi indsamler fra forskellige kilder og forsøger at gøre dem mere overskuelige. Siden her opdateres automatisk, når der kommer nye data – og typen af statistikker udvides løbende. Har du ideer til, hvad vi skal holde øje med, så giv os et tip.

Mest populære elbilproducenter i Danmark

Hvem sælger flest elbiler? Tesla, VW eller en helt tredje? Her er de mest populære elbiler i Danmark fordelt på mærke over de seneste fire-fem år. Hold musen over tabellen for at se de konkrete tal.

Antal solgte elbiler i Danmark

Herunder kan du se antallet af solgte elbiler i Danmark, fordelt på køb af private og virksomheder. Tallene dækker kun nye indregistreringer, altså ikke brugte biler, importeret fra eksempelvis Tyskland.

Bilsalget generelt

Denne graf viser bilsalget i Danmark, baseret på nyregistreringer og inddelt i fossil, plugin-hybrider og elbiler.

Hvor er elbilerne?

Dette er en oversigt over i hvilke kommuner, der findes flest elbilsejere. Tallene er leveret af Danmarks Statistik og er fra 1. januar 2021. Det er de senest tilgængelige tal.

Andelen af elbiler

Her kan du se andelen af elbiler kontra plugin-hybrider og fossilbiler (benzin og diesel) fra 2017 og frem til i dag.

Elbiler kontra plugin-hybrider

Plugin-hybriderne har i et par år solgt bedre end ‘rene’ elbiler, men er på retræten. Her kan du se udviklingen fra januar 2020 og frem til seneste tal.

Hvilke elbiler er mest populære i Danmark?

Her kan du se hvilke modeller der solgte i de forskellige år (2016-2021). Det er også en fin oversigt over, hvornår de enkelte modeller kom på markedet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.