Gadgets

Oplader fra Xiaomi fylder telefonen på bare 17 minutter

Opladeren kan fylde et 4.000mAh batteri fra 0 til 100 på 17 minutter.

Kinesiske Xiaomi går vist efter en rekord i hurtig opladning med sin kommende 100W-oplader. Det trumfer Huaweis 55W-oplader som følger med den foldbare Mate X og er den hidtil hurtigste oplader, vi har hørt om. 

Firmaets chef, Lin Bin, delte en video på det sociale netværk Weibo, hvori man ser et 4.000mAh-batteri blive tanket fra 0 procent til 50 procent på bare syv minutter – og fra 50 til 100 procent på bare ti minutter mere. Videoen kan ses herunder, men nu kender du slutningen.

Den hurtigste lader, du får med en telefon der kan købes i dag, er Huaweis P30 Pro, der leveres med en 40W-oplader, men normalt ligger de mellem 15W og 30W. Den oplader, der følger med iPhone Xs er på sølle 5W.

Det bedste er, at 100W-opladeren fra Xiaomi ikke bare er et laboratorieeksperiment. Lu Weibling, der er chef for Xiaomis Redmi-brand, bekræfter på Weibo, at opladeren snart går i masseproduktion. Det kræver sandsynligvis en speciel telefon, der kan håndtere at blive udsat for 100W, men det melder historien endnu intet om.

Xiaomi kom til Danmark i september sidste år, hvor teleselskabet 3 satte det kinesiske mærke på hylderne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.