×
TeknologiTophistorie

Kviknet smelter sammen med Ewii Bredbånd

Bredbåndsselskabet Kviknet ophører med at eksistere. Det lægges nu ind under Ewii Bredbånd.

Internetudbyderen Kviknet smelter nu sammen med Ewii Bredbånd. I forbindelse med fusionen vil alle, der har internet fra Kviknet, i stedet få leveret internet fra sidstnævnte. Bag beslutningen ligger ønsket om én fælles og koordineret organisation.

– Markedet for internet til private er præget af stor konkurrence. Med fusionen skal både kunder og organisation kun forholde sig til ét brand, siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i Ewii Koncernen.

Ewii Koncernen købte i 2022 bredbåndsselskabet Kviknet, der var hurtig til at etablere sig som internetudbyder på lokale fibernet over hele landet. Siden er også dækningsområdet for Ewiis internet blevet udvidet markant, så det i dag omfatter 2,7 millioner adresser fra det nordligste Jylland til Gedser og fra Vestkysten til Bornholm.

De to selskabers udbud af internetabonnementer til private smelter også sammen fremover. Dermed modtager Ewii Bredbånd også de Kviknet-kunder, der får deres internet via et antennestik i boligen. Og coax, vil i forbindelse med fusionen også blive lanceret for nye kunder i EWII Bredbånd.

Efter planen vil fusionen være gennemført i andet kvartal 2024. De berørte kunder bliver løbende informeret. Kunder, der flytter fra Kviknet til EWII, fortsætter med samme hastighed og pris, som de hidtil har haft.

Ud over bredbånd tæller Ewii Koncernen også et forsyningsselskab, ligesom de er igang med at opbygge et netværk af offentlige ladestandere til elbiler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.