×
TeknologiTophistorie

Nu kan du hente den nye iNPUT-app

Med vores nye iNPUT app kan du læse artikler, anmeldelser og nyheder i et format, der er skræddersyet til mobilen.

I tidernes morgen – i 2012 – opstod iNPUT som en magasin-app til iPad. Den blev efter en årrække nedlagt, fordi det var udfordrende umuligt at tjene penge på den. Men nu er iNPUT klar som app igen. Denne gang som en ren nyhedsapp.

I dag er den nye iNPUT app tilgængelig på App Store til iPhone og iPad, ligesom den er tilgængelig på Android-enheder.

iNPUT app
Du kan vælge at modtage notifikationer for nyheder i de kategorier, der interesserer dig.

Den nye iNPUT app er produceret af starti.app, der har et udviklet et system, der kan omdanne en hjemmeside til en app – med alle de fordele, det indebærer. Det betyder blandt andet, at du kan læse artikler, anmeldelser og nyheder i et format, der er skræddersyet til telefonen.

Det betyder også, at du kan vælge kun at modtage push-notifikationer, når der kommer indhold der interesser dig. Du kan nemlig vælge kun at få beskeder, når vi skriver anmeldelser. Eller når vi skriver nyheder om teknologi, elbiler eller noget helt tredje.

Tusind tak …

Vi vil ved denne lejlighed gerne komme med et stort og ydmygt TAK til de læsere/beta-testere, der siden juni har hjulpet os med at luge ud i fejl og uhensigtsmæssigheder. I har været en kolossal hjælp!

Vi er næppe helt i mål med fejlrettelser, men app’en er nu så klar, at vi godt tør kaste den for løverne. Ja, vi er faktisk lidt stolte af den. Og apps er heldigvis ikke nogen uforanderlig størrelse, så der vil løbende komme opdateringer.

Håber I har lyst til at kigge nærmere på app’en – og at den vil gøre jeres nyhedshøst nemmere. Hvis du synesom app’en, så giv den gerne en god anmeldelse på App Store.

På forhånd mange tak – og god fornøjelse.

iNPUT app’en kan hentes til iPhone og iPad og til Android-enheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.