×
TeknologiTophistorie

Replay 22 – Her er dit år på Apple Music

Apple Music har lanceret Replay 22 der er en pendant til den populære Spotify Wrapped. Her er også hitlisterne for 2022.

I de senere år har Spotify haft stor succes med Spotify Wrapped, hvor brugerne præsenteres for de sange, kunstnere og albums, de har lyttet mest til i løbet af året. Nu er Apple Music klar med sin egen pendant kaldet Replay 22, der har fået en gevaldig overhaling i år.

Nyt i 2022 er en oplevelse, der runder året af ved at give abonnenter større indblik i, hvad de har lyttet til, samt nye funktioner. Heriblandt en personligt tilpasset visning af højdepunkter, der har hentet inspiration fra Spotify Wrapped.

“Da vi lancerede Replay, blev funktionen straks en fanfavorit i Apple Music, og vi har været meget opsatte på at videreudvikle abonnenternes oplevelse og gøre den endnu mere speciel, personlig og unik,” fortalte Oliver Schusser, Apples Vice President for Apple Music and Beats.

“Den musik, vi lytter til i løbet af året, bliver som et slags soundtrack, og det er rigtig sjovt at kunne gå tilbage og genopleve disse betydningsfulde og mindeværdige øjeblikke igen og igen.”

Brugerne kan finde ud af, hvilke sange, album, kunstnere, genrer m.m., de har lyttet mest til. Superfans kan tilmed tjekke deres yndlingskunstner eller -genre for at se, om de er på top 100 over brugere, der har lyttet mest til denne kunstner eller genre.

Apple har samtidig offentliggjort top 100 listerne over mest populære numre i 2022 i forskellige lande.

Top 10 Danmark 2022

  1. Tobias Rahim – Stor Mand (feat. andreas odbjerg).
  2. Tobias Rahim – Mucki Bar.
  3. Ed Sheeran – Shivers.
  4. The Minds of 99 – Under Din Sine.
  5. Elton John & Dua Lipa – Cold Heart (PNAU Remix).
  6. Andreas Odbjerg – Hjem Fra Fabriken.
  7. Harry Styles – As It Was.
  8. The Kid LAROI & Justin Bieber – Stay.
  9. Ed Sheeran – Bad Habits.
  10. Adele – Easy On Me.

Den komplette Top 100 kan ses her.

Årets udgave af Spotify Wrapped lander sædvanligvis i den første uge af december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.