×
GadgetsTophistorie

A2D2 får pladespilleren på multirum

A2D2 lader dig tilslutte enhver analog lydenhed – pladespillere, båndoptagere, CD-afspillere – til dit multimrums-højttalernetværk.

Mangen en musikelsker har måttet vælge mellem deres vintage vinyler og bekvemmeligheden ved smarte højttalere på et eller andet tidspunkt. Multimrumsopsætninger og analoge lydkilder leger ikke altid lige nemt med hinanden. Men her kommer A2D2 til hjælp.

Ved at bruge A2D2 kan du føje enhver analog lydkilde til din multirumsopsætning. Den er kompatibel med både Sonos, Chromecast, AirPlay og endda Alexa. Boksen konverterer nemlig din analoge lyd til en stabil digital stream af høj kvalitet, der kan afspilles via wifi på næsten enhver enhed, der kan håndtere digital lyd.

“Hvis din enhed udsender analog lyd, kan A2D2 høre det. Den digitaliserer den lyd, den modtager, og sender den derefter til den enhed, du kan lide. Vi har designet den til at fungere bedst med smarthøjttalere, men du kan også tune ind på din computer eller dit smart-tv,” skriver selskabet.

A2D2

Når du har sat tingene op, kan du styre afspilningen gennem den ledsagende app. Hvad mere er, er, at A2D2 understøtter lytning i flere rum, så du kan spille gennem flere højttalere på én gang.

Nu skal det retfærdigvis siges, at der findes andre løsninger på problemet. Sonos sælger sin Sonos Port, der er lavet til det samme. Men med en pris på 3.399 koster Port mere end det dobbelte af A2D2, der kan bestilles for 1.311 kroner.

Boksen kan bestilles på selskabets hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.