×
Gadgets

Alle dine kreditkort i ét!

Du har måske, som de fleste, en masse medlemskort, kreditkort og adgangskort i din pung – så mange endda, at pungen næsten er ved at flække af det, og du bliver nødt til at lade halvdelen ligge i skuffen derhjemme, med det resultat at du pludselig står i udlandet uden dit MasterCard eller noget andet vigtigt.

Her kommer Coin ind i billedet; den nye opfindelse er ekstremt simpel. Du skanner dine kort ved hjælp af en lille læser du kobler til din telefon. Herefter overfører du informationerne til Coin, der basalt set er et lidt tykkere kreditkort med indbygget elektronik. Coin opbevarer så alle dine kortinfo, og du skifter imellem dem ved hjælp af en lille knap på kortet. På den måde behøver du reelt set ikke have mere end det ene kort med dig.

Udover det praktiske i at have alle kort samlet i et enkelt, får du også en ekstra lille fordel, for kortet har indbygget Bluetooth LE – så kommer du til at gå fra dit kreditkort eller glemme det på restauranten, er det ikke et problem, for så fortæller din smartphone, at du har glemt det.

Eneste problem med Coin er, at det ikke indeholder chip, så det vil ikke kunne erstatte dit dankort – men du slipper altså for SAS-kortet, IKEA kortet, COOP kortet, Fitness World kortet og så videre. Og indtil alle helt har droppet det fysiske format og er gået over til smartphone informationer, er Coin altså en god ide!

Coin skulle være at købe nu – men desværre endnu kun i USA. Men mon ikke, det kommer til Europa senere også.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.