×
Gadgets

Amazon anmeldelser af Donald Trump julepynt er… Anderledes

Det kan godt være, Donald Trump nu skal være præsident i USA, men det skal naturligvis ikke afholde ham fra at kapitalisere på sin status og berømthed – og hvad ville være mere logisk end en samling “Make America Great Again”-julepynt?

Men nu er nettet jo nettet, og den slags slipper man naturligvis ikke ustraffet fra – slet ikke når man hedder Donald Trump. Spøgefuglene flokkes som gribbe over Amazons netbutik, hvor Donalds nyeste påfund, en kasket med det fængende slogan bygget i det pureste kobber og 14 karat guld, kan erhverves for mindstendels 230$ – eller ca. 1.600 kr. Og det er en fest at læse de mange anmeldelser, der har givet den festlige julepynt en gennemsnitskarakter på 1,5 stjerne ud af 5.

“Kaldte Mary en Nasty Woman”

Anmeldelserne er generelt, som det måske kunne forventes, en kende til den negative side. Eksempelvis skriver en bruger, der giver kasketten 1/5:

“Den kaldte Mary en “nasty woman”, sagde til Joseph at han skulle skride hjem hvor han kommer fra, byggede en mur rundt om krybben, og når du trykker på den synger den “Jeg drømmer om en rigtigt, rigtigt hvid jul…” En stjerne.

En anden bruger skriver:

“Englen på toppen af mit juletræ har lige hyret en advokat.” En stjerne.

For en enkelt bruger er det gået ud over hans resterende julepynt:

“Den har sendt hele mit krybbespil i koncentrationslejr. Ville ikke købe igen.” En stjerne.

Alt i alt bliver det nok alligevel jul – med eller uden The Donald. Og hvis du vil se resten af de underholdende anmeldelser, er det her du skal kigge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.