×
Gadgets

Apple event: Så blev det officielt!

Så kom den forventede invitation til pressen. Apple holder event den 21. marts på egen adresse i Cupertino, Californien, og temaet forventes at blive “mini”, med nye udgaver af både iPhone og iPad.

Ifølge rygterne vil Apple præsentere iPhone SE, der er en “mini-mobil” med 4 tommer stor skærm. Modellen skal afløse den et par år gamle iPhone 5C. Derudover venter rygtesmedene at Apple ligeledes vil lancere en miniudgave af iPad Pro – med 9,7 tommer skærm (som iPad Air), men med Pro’ens fordele i form af Apple Pen-kompabilitet, hurtigere processer, etc.

Sidst siger rygterne, at Apple vil lancere nye remme til Apple Watch, ligesom der vil blive lanceret opdaterede udgaver af både iOS, TV OS, Watch OS og Mac OS X.

Traditionen tro rummer indbydelsen et hint om hvad der er på programmet. Titlen “Let us loop you in” hentyder både til adressen, hvor Apple bor og eventet afholdes (Infinite Loop, red.) og til Apple watch-remmen Milanese Loop, som sandsynligvis lanceres i en ny Space Black-udgave.

Læs også vores artikel: Apple event: Her er, hvad vi ved.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.