×
Gadgets

Apple: iPhone 6S slår alle rekorder

Rekorden lyder på ca. 10.000.000 solgte iPhones – den rekord blev sat sidste år efter den første weekends salg af iPhone 6 og 6 Plus.

Den nye 6S, og måske især 6S Plus, bliver altså ifølge Apple en endnu større succes, for i forhold til salget sidste år har Apple altså solgt flere iPhones i forsalg denne gang end på samme tid sidste år.

Kina er kommet med

En af grundene til, at Apple kan se frem til et rekordsalg er, at de denne gang har Kina med i første bølge – og det enorme kinesiske marked kan naturligvis påvirke tallene ekstremt positivt.

Samtidig har Apple væsentlig flere telefoner klar når den lander i butikkerne d. 25 september. Vi skal dog ikke regne med at se telefonen på disse breddegrader før engang i løbet af oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.