Gadgets

Apple lancerer nyt Apple Watch Series 5 med “always on” skærm

Apple lancerer nyt Apple Watch Series 5 - med en "always on" skærm så du slipper for den sorte kasse på dit håndled

Apple har netop lanceret den nye udgave af Apple Watch – kaldet Series 5. Den vigtigste nyhed er en ny skærm, der har “always on” – og altså altid tændt. Du kan altså se hvad der sker på skærmen hele tiden. Ligesom iPad’en er det nye ur bygget i 100% genbrugt aluminium – altså i aluminiumsfunktionen, selvfølgelig. Der er også en ny keramisk model, ligesom der er titanium og nye Hermes udgaver.

Indbygget kompas

Udover “always on” skærmen er der også blevet plads til et indbygget kompas. Der er naturligvis en ny app til at bruge kompasset, men 3. part udviklere kan også bruge funktionen.

Internationalt nødopkald

Selv om du ikke har en iPhone er det nye ur i stand til at ringe op til 112 i Danmark og Europa, men også i stort set alle andre lande på planeten. I forvejen har Apple Watch tidligere reddet en del menneskeliv – men den nye udgave kan altså have potentialet til at redde endnu flere.

Tilgængelighed og pris

Vi har endnu ikke danske priser – så snart vi har, opdaterer vi denne artikel.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5 skærmbilleder.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.