×
Teknologi

Apple Pay kommer til Danmark inden årets udgang

Er du en af dem, der sukker efter at kunne betale i Netto med dit Apple Watch, ja så var der godt nyt fra Cupertino i går; Apple Pay vil være lanceret her i landet inden udgangen af i år.

Forhandler med bankerne

Det var i en nærmest indskudt sætning at CFO i Apple Luca Maestri annoncerede, at Apple Pay kommer til Danmark, Finland, Sverige og De Forenede Arabiske Emirater inden udgangen af året. Det antyder, at Apple er i forhandlinger med de danske banker, og at der er mindst en større bank, der har sagt ja til at være med i Apple Pay.

Nu i 20 lande

Med de fire nye lande vil Apple have lanceret deres betalingsløsning i 20 lande i alt, senest kom Italien til. Med iOS 11 vil det også være muligt at overføre penge direkte mellem brugerne, hvilket vil betyde en seriøs konkurrent til Mobile Pay. Her skal det dog tilføjes, at Apples løsning koster 3% i gebyr hvis man overfører via et kreditkort – for debitkort som Dankortet bliver det gratis. I første omgang er den del af tjenesten kun lanceret i USA, men det ventes at den også bliver lanceret i resten af Apple Pay landene.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.