×
Gadgets

Apple tilbagekalder dele af strømforsyninger

Apple har netop udsendt en pressemeddelelse om, at de har lavet et program for at bytte adaptere til Apple enheder købt imellem 2003 og 2015 ud. Det er faktisk ikke selve strømforsyningen, men kun den lille adapter der sættes ind i strømstikket.

Fejlen der ifølge Apple kun er opstået på 12 enheder i hele verden, kunne betyde at stikket gik i stykker – og at man derfor ville kunne få stød.

De adaptere, der er berørt af fejlen er markeret med 4 eller 5 tal – eksempelvis “4913” – man skal afmontere adapteren fra strømforsyningen for at kunne se dem.

affected_adapter_2x

Hvis adapteren ikke er berørt af fejlen er mærket i stedet mærket “EUR”:redesigned_adapter_2x

Du kan få byttet adapteren hos Apple forhandlere som eksempelvis Humac – eller du kan kontakte Apple Support, hvis du har en adapter med den potentielle fejl.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.