×
GadgetsTophistorie

Apple lancerer ny Apple Watch serie

Den nye udgave af Apple Watch er klar i butikkerne i næste uge.

Præcis som forventet har Apple netop lanceret den nye udgave af Apple Watch – Apple Watch 9 og Apple Watch Ultra. Det nye ur har fået ny processor, hvilket er første gang at Apple Watch faktisk har fået en regulær hastighedsopdatering siden Series 6. Den nye S9-processor er ifølge Apple op til 30% hurtigere end forrige generation.

Siri bliver nu afviklet på uret – hvilket gør det mere effektivt og du får mulighed for at få Siri til at svare, også selv om du er udenfor dækning eller i dårlig dækning.

En ny Ultrawide chip gør det lettere at finde din iPhone. Chippen hedder U2 og vil gøre det betydeligt mere præcis. Det er en videreudvikling af den chip der har været at finde i mange Apple produkter hidtil.

Skærmen er blevet betydeligt mere lysstærk – helt op til 2000 nits, hvilket er det dobbelte af, hvad Series 8 kunne levere.

Apple Watch Series 9 har også fået en ny funktion der faktisk kan blive rigtigt praktisk – Apple kalder den “doubleTap”. I praksis giver det mulighed for at du bruger din tommelfinger og pegefinger på den hånd hvor du bærer uret – og slår dem sammen to gange. Det kan besvare et opkald – og lægge på igen. Det er selvfølgelig især praktisk når du har noget i den anden hånd.

Du kan ikke længere få læderarmbånd – i stedet har Apple lavet et nyt materiale der vil være tilgængeligt sammen med de nye ure.

Nyt Apple Watch Ultra

Udover det nye Apple Watch Series 9 kommer også et nyt Ultra 2. Den nye udgave har ligesom den almindelige serie fået den nye S9 processor og den nye U2 chip – hvilket dog også er den største nyhed på det nye ur. Uret får lysstyrke på hele 3000 nits, men beholder de samme 36 timers batterilevetid. Uret får selvfølgelig også DoubleTap funktionen fra Series 9.

Priser og tilgængelighed

  • Kunder i AustralienCanadaDe Forenede Arabiske EmiraterFrankrigIndienJapanStorbritannien TysklandUSA og mere end 40 andre lande og områder kan bestille Apple Watch Series 9 fra i dag, og det er tilgængeligt i butikkerne fra fredag den 22. september.
  • Apple Watch Ultra 2 koster 7.199 kroner.
  • Apple Watch Series 9 fås fra 3.599 kroner, og Apple Watch SE fås fra 2.199 kroner.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.