×
Gadgets

ASUS og LG håner Apples nye batterifrakke

Apple nye batteriudvidelse til iPhone har fået overvældende opmærksomhed siden den blev lanceret tidligere på uge. Men det er ikke just positiv opmærksomhed. Tværtimod hånes udvidelsen på de sociale medier for dens … alternative design, med en pukkel, der i flere brugeres øjne får den til at ligne en dromedar.

ASUS og LG stå heller ikke tilbage for at kaste lidt drillerier efter batterifrakken. ASUS har travlt med at fortælle, at ZenFone Max stadig slår batterilevetiden på iPhone – selv med den nye batteriudvidelse monteret. ASUS hævder at ZenFones 5.000 mAh-batteri leverer to timers ekstra video, to timers ekstra internetbrug og 12 timers ekstra taletid i forhold til iPhone + udvidelse. Her er deres tweet:


Imens har LG valgt at gøre grin med “puklen” på Smart Battery Case, der gør iPhone temmelig klodset i forhold til LG’s egen strømlinede V10. LG-mobilen har selv et 3.000 mAh batteri, der kan lynoplades til 50 procent på bare 40 minutter.


Apples Smart Battery Case giver op til 25 timers levetid på både iPhone 6 og iPhone 6S. Ved at swipe ned i Notifikationscenteret, kan man få besked om batteristatus på både iPhone, Smart Battery Case og endda Apple Watch. Når den ligger til opladning er der batteriindikator på låseskærmen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.