×
StreamingTophistorie

BBCs nye nordiske tv-kanal går i luften i Danmark

Danskere kan fra i dag tænde for BBC Nordic, der for første gang bringer skræddersyet indhold fra den britiske tv-gigant i én nordisk kanal.

BBCs nye kanal BBC Nordic og dens on demand-tjeneste BBC Nordic+ lander i danske tv-pakker i dag. Kanalen vil samle de bedste underholdnings- og dokumentarprogrammer fra BBC Brit og BBC Earth og kommer med on demand-tjenesten BBC Nordic+, der giver mulighed for at gense programmer fra kanalens arkiver og derudover byder på eksklusivt indhold.

Samtidig erstatter den de to tidligere BBC-kanaler i danske tv-pakker. Danske seere kan blandt andet blænde op for:

’Louis Theroux Interviews…’, hvor dokumentaristen Louis Theroux interviewer britiske stjerner som sangerinden Rita Ora og skuespillerinden Dame Judi Dench. De første tre afsnit er tilgængelige fra i dag på on demand-tjenesten Nordic+. Herefter udkommer nye ugentlige afsnit fra den 23. april.

‘Fight the Power: How Hip Hop Changed the World’, der dykker ned i, hvordan hiphoppen brød ud af undergrunden i 1970’ernes New York og blev til det verdensomspændende fænomen, det er i dag. Alle fire afsnit af dokumentarserien er eksklusivt tilgængelige i dag.

Fra maj kan seere desuden gå ombord i nyt indhold som dokumentarfilmen ‘David Bowie: Finding Fame’, dokumentarserien ‘Sex Actually with Alice Levine’ og komedieprogrammet ‘8 Out of 10 Cats’.

BBC Nordic og Nordic+ lander i danske tv-pakker i dag kl. 10:00. Læs mere her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.