×
Gaming

Det bedste nyheder fra Sonys E3-præsentation

Sonys pressekonference på E3-messen i LA var en lidt afdæmpet affære i forhold til tidligere år. Dem der havde håbet på, at hardwareproducenten Sony ville have et eller andet i baghånden, der ville tage vinden lidt ud af sejlene fra Microsofts vilde Xbox One X-konsol, som blev annonceret tidligere, blev skuffede.

Men omvendt så argumenterede Microsoft ikke voldsomt stærkt for, at den nye Xbox skulle være 800 kroner bedre end en PlayStation 4 Pro, så derfor giver det måske god mening, at Sony i stedet koncentrerede sig om at vise en række nye spil. Her er en håndfuld af de mest interessante:

Den Spider-Man vi altid har drømt om

Dette bliver langt fra det første Spider-Man-spil, men med New York genskabt i superdetaljeret 4K-grafik og med en styring, der ser ud til at blande frihed og timede events, så ligner dette Spider-Man, som vi altid har drømt om at styre ham.

Brug mobilen og spil med vennerne

Sony viste også Hidden Agenda – et dystert historiebaseret spil, hvor du spiller en kvindelig betjent, der jager en seriemorder, der lægger fælder for redningsmandskaber. Men det nyskabende var måden, man styrer spillet på. I stedet for at styre med en controller, så er spillet beslutningsbaseret og beregnet på, at en gruppe venner styrer med hver deres smartphone – hver spiller kan have forskellige mål og skjult information, og driver så historien fremad i fællesskab.

Sony kalder teknikken PlayLink og der kommer også flere spil, der understøtter det: ’SingStar Celebrations’, et festspil kaldet ’That’s You’ og et quizspil med titlen ’Knowledge is Power’

’Shadow of the Colossus’ vender tilbage i 4K

’Shadow of the Colossus’ er et af de bedst anmeldte spil fra PlayStation 2’s dage. Hvis du aldrig fik chancen for at spille det, eller hvis du bare har drømt om at opleve det igen, men måske ikke med PS2-grafik, så er der godt nyt. Samme hold, der opdaterede det til PlayStation 3 giver det en 4K-overhaling, så du kan spille det i 2018.

Blod, bryster og græske guder

Undertegnede er ikke den største fan af ’God of War’-serien, men det undrer ikke, at PlayStation 4-udgaven ser fantastisk ud. Serien har altid gjort det i spektakulære kampe og flot grafik – spillet kommer først i 2018, hvilket har givet vores hovedperson den dystre halvgud Kratos tid til at få en søn.

Motorcykelbander mod zombier

https://www.youtube.com/watch?v=6uED22JERB8

’Horizon Zero Dawn’ viste os en befriende anderledes undergang helt uden en eneste zombie. Men det er folkene bag ’Days Gone’ ligeglade med – verden er endnu engang lagt øde af en global zombie-smitte, og du skal overleve i som leder af en rockergruppe i en verden, hvor der både er hurtigløber-zombier og rivaliserende bander. Men det ser godt ud.

DLC til ’Horizon Zero Dawn’ sender os ud i vinterkulden

https://www.youtube.com/watch?v=J5xsS1WZA54

Og når vi nu taler om ’Horizon Zero Dawn’, så kunne Sony løfte sløret for den første DLC-udvidelse ’Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds’. Vi ved ikke mere, end hvad du kan se i traileren. Historien fortsætter mod nord og op i bjergene, mens du hjælper Aloy med at finde flere svar og nedlægge seje robot-dinosaurer.

Flot androide-eventyr fra manden bag ’Heavy Rain’

I ’Detroit: Become Human’ spiller du en androide, der lige som alle de andre cybernetiske ”mennesker” i spillet er slave. Spillets historie, der sælges på at have en myriade af alternative løsninger og forgreninger foregår i en nær fremtid, hvor androiderne – eller nogen af dem – gør oprør.

Kvindernes tur i Uncharted

Fortsættelsen til serien om den mandlige Lara Croft, Nathan Drake, kommer slet ikke til at have den populære hovedperson i spillet. I stedet handler  ’Uncharted: The Lost Legacy’ om bipersonerne Chloe Frazer og Nadine Ross, der ikke er de bedste venner I verden. Spillet bliver en selvstændig fortsættelse, der foregår efter handlingen i ’Uncharted 4’, og hvis man allerede ejer det spil, så er fortsættelsen en gratis add-on.

 

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.