×
Gadgets

Bose laver multirum med Spotify-lækkerier

London: Multirumssystemer er det nye sort og alle vil have en bid af Sonos enorme kage. Amerikanske Bose har inviteret en håndfuld tech-skrivere til London, for at præsentere en ny multirumskomponent i form af den lille SoundTouch 10-højttaler.

Højttaleren har både Bluetooth og wifi-forbindelse, hvilket betyder, at den kan kobles sammen med mobiler og tablets 1:1, men også være en aktiv deltager i et komplet multirumssystem. Hvis højttalere fodres med et Bluetooth-signal, konverterer den automatisk til wifi, inden musikken sendes rundt til de øvrige højttalere.

Men det er i virkeligheden på software-siden at Bose for alvor forsøger at skille sig ud. Blandt andet ved at gen-introducere preset-knapperne fra de gamle radioer. Boses variant er dog væsentlig mere avanceret. SoundTouch 10 er udrustet med seks preset-knapper, der hver kan kobles sammen med en specifik kilde. Det kan være en spilleliste fra Spotify, et album, en kunstner, et specifikt nummer, en internetradiostation – ja, nærmest hvad som helst. Det lyder måske ikke som noget særligt, men det får Wife Acceptance Faktoren (WAF, red.) helt i top, da man kan sætte sin favoritkunstner på, bare ved at trykke på en enkelt knap på enheden.

Bose har samtidig indledt et tæt samarbejde med Spotify. Ud over at SoundTouch 10 (naturligvis) har Spotify Connect, har Bose vævet streamingtjenesten tæt ind i Boses egen SoundTouch-app, så du ikke går glip af nogen Spotify-specifikke funktioner, hvis du spiller via SoundTouch-app’en.

Ud over SoundTouch 10 viste Bose også opdaterede Bluetooh/wifi-udgaver af de noget større SoundTouch 20 og 30.

Vores første indtryk fra lanceringen er, at det endnu engang er lykkes for Bose at lave en lille højttaler, der yder som en markant større højttaler. Vi glæder os meget til at få krabaten til test, så vi kan lytte til den i vores eget miljø. Prisen for SoundTouch 10 er 170 pund – omkring 1700 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.