×
Gadgets

Camoufleret smartwatch fra LG

Skal et smartwatch være firkantet eller rundt? Apple mener det skal være firkantet, mens alle andre sætter pengene på rundt som et traditionelt ur. LG er gået hele vejen og har nærmest camoufleret sit kommende smartwatch, LG Watch Urbane, så det ligner et analogt ur. Uret er i sølvfarvet rustfrit stål og leveres med en læderrem, som nemt kan byttes ud med andre urremme, der har en standardbredde på 22mm.

Men man skal ikke lade sig narre af det analoge udseende. Urskiven er nemlig i virkeligheden en 1,3-tommer P-OLED-skærm (320×320, 245ppi) og Urbane er det første smartur, der er baseret på den seneste udgave af Android Wear, Googles operativsystem til smart-enheder. Det betyder ny brugergrænseflade, wifi-forbindelse, mulighed for at tegne emojis på skærmen (*host* Apple Watch *host*), der kan sendes til andre Android Wear-ure, smartphones eller computere. Der er også mulighed for at Watch Urbane til at skærmen låser automatisk, når du tager uret af.

Desuden introducerer LG også selv to nye funktioner: LG Call og LG Pulse. LG Call giver dig adgang til dine seneste samtaler og dine favoritkontakter på din tilsluttede smartphone, så du kan starte opkaldet direkte fra uret. Med et tilsluttet Bluetooth-headset behøver du ikke engang at tage telefonen op af lommen for at ringe. LG Pulse måler brugerens puls hvert sekund under træningen og der er ingen tidsbegrænsning. Ved aktivitetens afslutning rapporterer LG Pulse den gennemsnitlige puls under hele sessionen og viser en graf over din puls på LG Health.

Ifølge pressematerialet vil LG Watch Urbane ramme Danmark i starten af maj måned og det vil have en vejledende udsalgspris på 2.690 kr.

Vi har naturligvis allerede bestilt uret til test på iNPUT og det skulle ankomme om et par uger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.