GadgetsTophistorie

Creative Stage Air V2 er en soundbar til skrivebordet

Opgrader lyden på skrivebordet med Creative Stage Air V2, der er en kompakt og transportabel soundbar til en lav pris.

Det er et fåtal af computerskærme, der kommer med fantastisk lyd. Uanset om du afholder videomøder, spiller spil eller streamer, så kan en opgradering af lyden derfor være kærkommen. Creative, der producerer computertilbehør i alskens afskygninger, har netop lanceret Creative Stage Air V2, der gør det let at få bedre lyd under skærmen.

Først og fremmest er den kompakt, så du stadig kan få plads til kaffekoppen, de løse papirer og hvad der ellers hører hjemme på et skrivebord. Helt eksakt måler den blot 41 x 9,4 x 7,5 cm. Det bør derfor være muligt at finde plads under de gængse skærme.

Tilslutningen til computeren foregår med enten et klassisk 3.5 mm jackstik, USB-C eller Bluetooth i version 5.3. USB-C porten bruges også til opladning af det indbyggede batteri, som giver op til 6 timers afspilning når soundbaren tages med på farten.

På højre side af højtaleren er placeret knapper til justering af tænd/sluk, lydstyrke og skift mellem lydindgangene.

LydformatStereo 2.0
TilslutningUSB.C, 3.5 mm jackstik
Bluetooth5.3 (A2DP)
BatteritidOp til 6 timer
Mål41 x 9,4 x 7,5 cm
Maksimal udgangseffekt20 Watt

Creative Stage Air V2 får en vejledende pris på €59.99 eller omregnet, knap 450 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.