Pixel
NetflixStreaming

Dansk scifi thriller er lige op over – se den endelige trailer til The Rain

Den første danske originale serie fra Netflix er lige på trapperne - nu har de sendt den sidste officielle trailer på gaden.

Netflix bruger for tiden mange milliarder på at udvikle og lancere nye, lokale serier – og her i Danmark har de d. 4 maj premiere på serien The Rain – en postapokalyptisk gyser/thrillerserie der foregår i et København lagt øde efter en virus. Langt hovedparten af befolkningen er udryddet af virussen, men et søskendepar har overlevet i seks år, efter at være blevet gemt i en bunker af deres far. Broderen kan være nøglen til at bekæmpe den dræbende virus, der også har vist sig at mutere dyreliv.

Dansk premiere om to uger

The Rain får premiere på Netflix i hele verden d. 4 maj. Netflix arbejder hårdt for, at lokale serier bliver bredt længere ud end blot det enkelte sprogområde, så serien kan vise sig at blive et gennembrud for de danske skuespillere, blandt andet Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg. Dark, en original serie på Tysk, har fået ekstrem opmærksomhed også uden for det tysktalende område. For hver time der blev set i et tysktalende land, blev der set ni timer internationalt. The Rain kan altså sagtens vise sig også at blive et internationalt hit.

iNPUT anmelder The Rain på onsdag.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.