fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Danske kvinder: Hellere smartphone end sex

En ny undersøgelse viser, at kvinder mellem 18-45 år hellere vil undvære sex end mobiltelfonen.

Der er sandsynlighed for, at kvinden i dit liv foretrækker mobiltelefonen fremfor tæt fysisk samvær med dig. I hvert fald har hver anden kvinde mellem 18-45 år svaret, at de foretrækker at undvære sex i et halvt år, i stedet for at undvære mobiltelefonen i samme tid. Spørgeren er Huawei, der har fået firmaet Ipsos til at lave en undersøgelse af danskernes prioriteter.

Det er ”kun” 35 procent af de adspurgte mænd i samme alder, der ville gøre det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Smartphonen er for mange blevet et uundværligt arbejdsredskab. Det er vores primære kamera samt livlinen til børn, kæresten og omgangskredsen. Det er måske derfor det for nogle kan være mere overskueligt at forestille sig en længere periode uden sex, hvorimod flere måneder uden en smartphone kan være helt utænkeligt,” fortæller Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei, i en pressemeddelelse.

Unge mest afhængige af mobilen

Undersøgelsen viser også, at knap otte ud af ti danskere heller vil undvære alkohol (78%) i seks måneder end deres smartphone. Det er især de unge mellem 18 og 24 år, der helst ikke vil opgive deres smartphone.

Det er med at have prioriteterne i orden …

Huaweis undersøgelse om smartphonevaner og -adfærd er foretaget blandt respondenter i alderen 18-45 år på tværs af 12 lande, og mindst 500 respondenter har deltaget i hvert land. Data er indsamlet gennem en e-survey via IPSOS i januar 2018. Respondenterne er repræsentativt fordelt i forhold til alder og køn, meddeles det.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button