×
Gadgets

Denne musikvideo er skabt til at blive set på mobilen

Det er efterhånden ved at være hverdagskost at se musikvidoer, der er skudt med en mobiltelefon. Men så vidt vi ved, er dette den første musikvideo, der er skudt til mobiltelefonen.

Det er det amerikanske band Harrison, der leger med formatet i vidoen til singlen ‘How Can It Be’. Videoen er skudt i vertikalt format, hvilket normalt er en dødssynd, men her fungerer det eminent, idet filmen jo skal ses på en mobilskærm.

I videoen skiftes skærmbilledet på din egen mobiltelefon ud ud med pigen Katys skærm, og du kastes ind i en samtale, hvor hun slår op med kæresten og knuser hans hjerte. Det er simpelt, men det virker.

Tjek også Partys teknisk imponerende video til Namie Amuros ‘Golden Touch’, samt Jono Brandels video til Kimbras ‘Carolina’. Begge videoer leger med det nye mobilformat.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.