×
GadgetsTophistorie

Elgiganten åbner fuld Sonos-oplevelse på Strøget

Elgiganten på Strøget i København slår dørene op for en helt ny type Sonos-lytteoplevelse – den første af sin slags i Norden.

På lørdag den 4. november kan man på Strøget i København få en helt ny lytteoplevelse. Her slår Elgiganten nemlig dørene op for et særligt indret rum, hvor man vil kunne få den teknisk mest avancerede Sonos-oplevelse med komplet overblik over, hvordan man kan sammensætte sit individuelle Sonos-system.

Det vil bl.a. være muligt for at teste en fuld Dolby Atmos hjemmebiograf, at udforske ’spatial audio’, sammenligne produkter og afprøve forskellige stereo-løsninger.

– Sonos har i mange år været et anerkendt brand i Danmark, og derfor giver det god mening for os at invitere dem indenfor i en af vores mest besøgte lokationer, siger Martin Røpke, som er Sales Specialist Consumer Electronics hos Elgiganten.

Sonos

– Sonos formår at ramme alle kunders behov – lige fra ønsket om én højttaler til køkkenet og helt op til den helt store multirumsløsning til hele hjemmet. Begge dele kan opleves i denne nye Shop in Shop i vores butik på Strøget, siger Martin Røpke.

Elgigantens shop-in-shop er den første i en række lokationer, hvor forbrugerne kan lytte til samtlige produkter i Sonos’ lydsystem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.