×
Gadgets

Endelig: Nu kommer der en ny iPhone SE

Rygterne om en ny udgave af iPhone SE ser ud til at være sande - en Europæisk godkendelse af de nye telefoner afslører dem.

Hvis du venter på en lidt billigere iPhone, der ikke desto mindre leverer en fornuftig ydelse – ja, så kan det være du snart ikke skal vente meget længere. Nye produktnumre er nemlig dukket op i en database hos EEC (Eurasian Economic Commission), som alle refererer til modeller, som endnu ikke er på markedet.

Numrene A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2014, A2015, og A2016 er nemlig dukket op hos den Europæiske myndighed, der normalt skal godkende telefoner til brug i flere lande i Østeuropa og i Rusland. Mængden af unikke numre betyder også, at der formentlig kommer flere farvekombinationer og flere størrelser hukommelse.

Lige på trapperne

De nye telefoner bliver formentlig ikke lanceret ved et stort anlagt event som Apple ellers har for vane at gøre med topmodellerne. I stedet bliver de sendt direkte på markedet.

Vi ved ikke meget om de nye telefoner – i hvert fald er der ikke mange rygter fra troværdige kilder. De mest pålidelige rygter taler om modeller der har glasbagside så de kan lades trådløst, og 32 eller 128GB hukommelse. Indeni skulle også være blevet plads til en A10 eller (forhåbentlig) en A11 Bionic processor. Men intet er sikkert før telefonerne rammer gaden.
iPhone SE 2 ventes at blive frigivet indenfor de næste to uger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.