×
Gadgets

Er Elon Musk ved at lave en… bus?

“Vi har en ide til noget, der ikke er en traditionel bus, men som vil løse byernes trængselsproblemer,” sagde Teslas karismatiske CEO Elon Musk på en konference om offentlig transport i Norge i forgårs.

Den traditionelle bus har den svaghed, at den ikke kører fra dør til dør – og derfor er det oftest upraktisk at tage bussen hvis man skal have noget transporteret eller hvis vejret er skidt – eller hvis der er meget langt til busstoppet i den ene eller begge ender. Derudover tager det oftest meget længere at rejse med bus fordi det kun sjældent lader sig gøre at køre en længere rute uden at skifte busrute – men det vil Elon Musk også ændre på med sin nye ide.

“Vores ide er en helt ny type transportmiddel, som er selvkørende og som tager folk fra dør til dør – og ikke kun til et busstop,” sagde Elon Musk.

Indtil videre er Elon Musk meget forsigtig med at komme med detaljer – men hans SpaceX og Hyperloop koncepter har indtil videre god vind i sejlene, ligesom Teslas nyeste bil, Model 3, allerede nu er forudbestilt i over 400.000 eksemplarer – så når Musk udtaler sig, er det efterhånden med en del troværdighed. Og han har i hvert fald mere end hentydet, at Tesla er langt med planerne for det nye “køretøj”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.